جاذبه‎های گردشگری کارون به برند تبدیل شده‎ است

معاون برنامه‎ریزی و سرمایه‎گذاری مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان با اشاره به برگزاری موفق دومین جشنواره برداشت انگور در شهرستان کارون گفت: «ظرفیت‎های کارون طی سال‎های اخیر به برندهایی برای این شهرستان تبدیل شده است.»

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خوزستان، پیمان نبهانی امروز سه‎شنبه 25 تیرماه 98 با بیان این‎که تلاش، کوشش و برپایی جشنواره‎ها در شهرستان کارون به بار نشسته است افزود: «در دو سال اخیر شرایطی فراهم آمده تا مردم داخل و خارج کشور با انگور غزاویه، خرمای ابودبس، چای قرمز علوه و گامیش کوت‎عبدالله آشنا شوند.»

او ادامه داد: «با تلاش رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کارون و تشکل‎هایی که وی را همراهی می‎کنند جاذبه‎های این شهرستان به برندهایی برای آن تبدیل شده و مردم از دور و نزدیک برای بازدید از این جاذبه‎ها به شهرستان کارون سفر می‎کنند.»

معاون برنامه‎ریزی و سرمایه‎گذاری مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان گفت: «امروزه شهر کوت‎عبدالله و روستاهای آن همچون غزاویه، بهر، علوه و... در یکی از زیباترین مسیرهای گردشگری منطقه تبدیل به مراکز تفرجگاهی برای گردشگران داخلی و خارجی شده است تا جایی که در بازدیدی که از این روستاها داشتیم بعضاً گشت‎هایی را مشاهده کردیم که از اقصی‎نقاط کشور با پیگیری اعضای انجمن‎های مردم‎نهاد و باوجود بُعد مسافت و البته با همراهی همکاران ما در شهرستان کارون در منطقه حضور پیدا کرده بودند و از جاذبه‎های منطقه دیدن می‎کردند.»

وی تصریح کرد: «هنوز مشکلات زیادی در زیرساخت‎های گردشگری منطقه وجود دارد که همت مسئولان استانی و کشوری را می‎طلبد ولی با این‎حال، وجود گردشگری با همین شکل ساده و ابتدایی خود در این شهرستان، بهترین فرصت به منظور درآمدزایی برای مردم شهرها و روستاهای مسیر در شهرستان کارون است.»

نبهانی، کارون را دارای ظرفیت‎های غنی در راه‎اندازی و تجهیز ایستگاه‎ها و خانه‎های بوم‌گردی دانست و افزود: «در این‎خصوص اقداماتی در سطح شهرستان و استان در راستای سامان‌دهی صدور مجوز و حمایت از سرمایه‎گذاران در دست انجام است و انتظار می‎رود با همراهی تشکل‎های مردم‎نهاد که فارغ از مرزهای شهرستانی در معرفی شهرستان کارون همکاری خیلی خوبی با ما دارند و شبکه ارتباطی مناسبی میان سمن‎ها و فعالان گردشگری داخل و خارج استان ایجاد کرده‎اند در راستای رونق گردشگری این شهرستان و نیز کل استان قدم برداریم.»

او در پایان با تقدیر از مسئولان استانی و شهرستانی در برپایی دومین جشنواره برداشت انگور خاطرنشان کرد: «جا دارد از تلاش‎های شبانه‎روزی فرماندار، بخشداران، شوراها، دهیاران سویسه، تشکل‎ها و نیز حمایت‎ها و پیگیری‎های مستمر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان تشکر کنیم که انصافاً در برگزاری رویداد جشنواره برداشت انگور تأثیر بسزایی داشتند.»

دومین جشنواره انگور همزمان با زمان برداشت انگور شامگاه جمعه 21 تیرماه 98 در روستای غزاویه بزرگ از توابع بخش سویسه شهرستان کارون برگزار شد.

شهرستان کارون یکی از شهرستان‌های استان خوزستان در جنوب غربی ایران است. مرکز این شهرستان کوت‎عبدالله است. این شهرستان با انتزاع از بخش مرکزی شهرستان اهواز در ۱۲ بهمن‎ماه ۱۳۹۱ توسط هیئت وزیران تصویب و ابلاغ شد. شهرهای کوت‎عبدالله، کنعان، ربیع و شیرین‎شهر چهار شهر از این شهرستان به حساب می‌آیند. کوت عبدالله مرکز این شهرستان از ادغام روستاهای کوت عبدالله، استیشن، خزامی، درویشیه (چمران)، شریعتی‌یک، کوت نواصر، کوی منتظری، گاومیش آباد، گندمکار و هادی‌آباد ایجاد شده است.

 این منطقه که جمعیت ۱۸۰هزار نفری را در دل خود جای داده‌است، شامل ۲۰ شهرک و روستای متصل و منفصل از هم است که در دو طرف مسیر جاده اهواز ـ آبادان (اتوبان آیت‌الله بهبهانی) به صورت طولی امتداد یافته‌است. کوت‎عبدالله که به عنوان یکی از شاهرگ‌های ورودی کلانشهر اهواز نیز قلمداد می‌شود امروزه مرکز این شهرستان است. مردم این شهرستان عرب و زبان مردم آن عربی است.

انتهای پیام/

کد خبر 1398042516

برچسب‌ها